logo

Werkgebieden

| Van het eerste idee tot voorbij de oplevering
icon ontwerp

Voor ons is het ontwerpproces een onderzoek, waarbij stedenbouw en architectuur hand in hand gaan. Met 3D-modellen geven we onze gedachten vorm en tillen we ons ontwerp naar een hoger plan. We vinden het een uitdaging om met relatief beperkte financiële middelen een maximaal resultaat te verkrijgen. Kleine ingrepen maken vaak het verschil. De kostendeskundige in ons team bewaakt de bouwkosten tijdens het ontwerpproces, waardoor financiële risico’s vroeg inzichtelijk worden. In al onze ontwerpen streven we naar levensduurverlenging van gebouwen, en daarmee naar een duurzaam resultaat.

icon techniek

De vertaalslag maken van idee naar duurzaam gebouw, dat is de kern van ons werk. We gebruiken de nieuwste 3D-software, die ons in staat stelt samen te werken met partners in de bouwsector in een Bouw Informatie Model (BIM). Zo kunnen we gemakkelijk en efficiënt informatie uitwisselen. In de technische fase, waarin we het ontwerp uitwerken naar een maakbaar product, zijn details van het grootste belang. We besteden dan ook veel aandacht aan de keuze en toepassing van materialen om tot een zo onderhoudsarm mogelijk resultaat te komen.

icon uitvoering

In de uitvoering van een ontwerp zijn we kritisch en onafhankelijk. Kritisch op overlast voor gebruikers of omwonenden, onafhankelijk in de borging van een mooi eindresultaat. Als onafhankelijke adviseur hebben we geen ander belang dan het leveren van kwaliteit. Daarbij houden we de behoeften en wensen van alle betrokkenen in het oog, sturen bij waar nodig en werken in bouwteams die elkaar scherp houden. Onze kennis van de voorafgaande ontwerp- en technische fase zorgt voor een soepele en efficiënte uitvoering.